Scheids- en zaalwachtschema 2018 - 2019

Hallo allemaal,
Hierbij  het scheids- en zaalwachtschema voor de eerste helft van het seizoen 2018-2019. Deze lijst hangt binnenkort ook in de kantine van sportzaal ’t Brinkhoes. Het scheids- en zaalwachtschema voor de tweede helft van het seizoen komt rond eind december/begin januari.
We verwachten dat de scheidsrechter en de zaalwacht een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig is in de zaal. Voor de taken van de scheidsrechter en zaalwacht, verwijzen we jullie naar de bijlage. Daarnaast zijn de spelregels bijgevoegd. Ook ligt er een uitdraai van de CMV spelregels in de ‘gevonden voorwerpenkast’.
Naar aanleiding van de informatie avond willen we de onderstaande punten nog een keer met jullie delen:
- Om als scheidsrechter gedegen en herkenbaar over te komen tijdens het fluiten van de wedstrijd, is het van belang dat iedereen een scheidsrechterstrui gaat dragen. In het scheidsrechtershok komen nieuwe scheidsrechterstruien te liggen in verschillende maten (de oude witte truien worden vervangen). Dus als je een wedstrijd moet fluiten kun je een trui uit de kast pakken. Het is de bedoeling dat je deze trui na de wedstrijd weer in het hok legt.
- Eventuele sporttassen (van de tegenstander) kunnen in het scheidsrechtershok gelegd worden. Dit om een veilig speelveld te creëren.
- Mocht zich een situatie voordoen waarin een speler geen officiële spelerspas bij zich heeft, mag de speler zich ook legitimeren met een ID-kaart.
Kun je niet, graag zelf voor vervanging zorgen! Binnenkort wordt een telefoonlijst verstuurd, zodat je gemakkelijk met iemand contact kunt zoeken.