Kadoeng meisjes CMV4-2 kon op zaterdag 12 april 2014 kampioen worden. Aan de oproep van de meiden om te komen aanmoedigen werd gehoor gegeven. De nieuwe tribune was helemaal vol. Ook waren er mooie spandoeken gemaakt!

De kampioenswedstrijd was tegen de Krekkers, er moest gewonnen worden om het kampioenschap binnen te slepen. De meisjes van Kadoeng waren rustig en speelden hun spel. Helaas werd de eerste set verloren, maar gaandeweg werd er steeds beter gespeeld, de volgende set werd dik gewonnen.

Kampioen
De derde set was heel spannend. Kadoeng was toch te sterk voor Krekkers, en ook de derde set werd gewonnen, het kampioenschap was een feit. Na alle felicitaties in ontvangst te hebben genomen was er voor de dames een rondrit door het dorp. Van sponsor Huisartsenpraktijk Oostindjer kreeg het team een dagje uit naar attractiepark Hellendoorn aangeboden. De sponsor en coach worden hartelijk bedankt voor deze geweldige dag. Ook wil het team de trainsters Kristel en Laura ter Haar bedanken.

IMG_20140412_095813

 

 

Op de foto de kampioenen: Briana Oostindjer, Loena Bekhuis, Lise Maatman, Fenne Olde Hampsink en coach Andrew Oostindjer