Na een twee verloren wedstrijden van de afgelopen twee weken waren we gebrand om vandaag te winnen. Dit keer namen we het op tegen de Polstars DS2 uit Bentelo. De wedstrijd werd om 19:00 gespeeld in ons eigen Reutum.

Zoals er al werd gezegd, we waren erg gemotiveerd om punten te pakken vandaag. Dit ging in het begin van de eerste set niet zo lekker. Laten we het anders zeggen; we hadden een gigantisch opstartprobleem. We kwamen meteen een heel stuk achter, maar we bleven positief. Op een gegeven moment kwam onze pass mooi bij de spelverdeelster waardoor we zelf punten konden scoren. We waren lekker op dreef; we bleven goed kijken en konden blijven scoren. Deze set wonnen we met 25-15.

Yes, de eerste set was in ieder geval binnen! We werden hierdoor nog meer gemotiveerd om ons spel door te zetten. We begonnen de tweede set ook sterk. Meteen vanaf het begin; gas erop!! We konden zelf veel punten scoren door goed te kijken. Er werd goed en gevarieerd gespeeld door de spelverdeelster waardoor de Polstars op het verkeerde been kwamen. De servedruk was in deze set wel een stuk minder. Maar goed, dat kan soms gebeuren (al mag dat eigenlijk niet..). De set werd wel door ons gewonnen; met 25-19.

In de derde set begonnen we weer met dezelfde opstelling zoals in de eerste en tweede set omdat het zo lekker liep. In de derde set werden de serves weer beter en zetten we meer druk op de dames uit Bentelo. De middenaanval kon goed worden aangespeeld doordat de pass lekker overkwam. Hier hebben we veel op kunnen scoren dus dat was ook weer een opsteker!! Deze set werd ook weer door ons gewonnen en wel met 25-17.

Woehoee! We hadden in ieder geval de wedstrijd gewonnen!! Maar het was nog niet klaar, want de vierde set stond op ons te wachten. Ook deze wouden we natuurlijk graag winnen zodat we de volle buit in Reutum konden houden. We kwamen in de vierde set telkens op een achterstand. Op een gegeven moment was het 11-17. Oke, knop om en doorzetten!! Positief blijven, punt voor punt. Dit lukte. We kwamen sterk terug tot 22-22 en zo konden we het nog spannend maken. Helaas ging deze set wel aan ons voorbij.. De set werd gewonnen door de dames uit Bentelo met 24-26.

Met een beetje teleurstelling van het verlies in de laatste set konden we toch terugkijken op een goede wedstrijd. We hebben immers 3-1 gewonnen!!!

Volgende week hebben we een week vrij en gaan we feesten op de koale kermis, maar 16 november staan we weer scherp klaar om 19:00 in Reutum.

See you!!

Groetjessssss dames 2!