Paasmiddag 2018!

Maandag 26 maart vondt het paastoernooi voor de kinderen van groep 2, 3 en 4 plaats. Direct na school stond er een glaasje ranja klaar voor de kinderen waarna ze met hun eigen klas verschillende spelletjes gingen doen.

Het weer hielp ons vandaag een handje mee, want met dit lekkere voorjaarszonnetje konden de kinderen lekker buiten eieren gaan zoeken. Soms waren ze wel erg moeilijk te vinden en was de vreugde extra groot toen ook het laatste ei in de muts van 1 van de begeleidsters werd gevonden.

Bij pasen hoort natuurlijk ook het versieren van een ei en de bijbehorende houder. Wat zijn de kinderen creatief. De een maakt een gezichtje van het ei en de ander maakt er een stoer spiderman-ei van. Iedereen heeft weer goed zijn best gedaan en mocht zijn of haar ei mee naar huis nemen.

Als laatste kon natuurlijk het volleybalspel niet ontbreken op zo’n dag. De kinderen hebben in 30 minuten van alles gedaan. De warming up, het gooien en vangen van de bal en zelfs een heus partijtje! Voor sommige kinderen was dit de eerste kennismaking met volleybal en anderen weten al iets meer van de regels. Gelukkig hielp iedereen elkaar en kunnen wij niet anders zeggen dan dat het een leuke en geslaagde middag was!

Bedankt voor jullie enthousiasme en komst! Hopelijk zien we jullie binnenkort op proef meetrainen!

Groetjes de Activiteitencommissie.