Op 8-12-2017 mochten we een erg spannende wedstrijd spelen. Fellini stond op de 1e plek met 39 punten uit 9 wedstrijden, en wij stonden op de 2e plek met 35 punten uit 8 wedstrijden. Een spannende wedstrijd, dat was de verwachting. De hele tribune zat vol met publiek; er was zelfs een toeter! Iedereen had zin in de wedstrijd; let’s go!!

De eerste set begonnen we goed. In het begin liep het wel een beetje gelijk op, maar we waren de bovenliggende partij. We creëerden langzamerhand ons eigen tempo en we speelden ons eigen spel. De servicedruk was hoog bij ons waardoor we veel punten konden scoren. De pass kwam bij de spelverdeelster waardoor er aangevallen kon worden. Dit betekende puntjes scoren dus!! Op een gegeven moment liepen we lekker uit en wonnen we de set met 25-18. Er viel spanning van ons af en we gingen vol goede moed op naar de tweede set.

De tweede set begonnen we erg sterk en dit konden we eigenlijk de hele set doorzetten. Fellini Vips stond onder hoge druk van ons. We bleven punten scoren. Fellini kwam niet aan haar punten. De set-ups kwamen lekker op een snel tempo waardoor we een losgeslagen veld tegenover ons hadden en dus lekker konden spelen. De set werd dan ook gewonnen met 25-10!

We wisten dat we er nog lang niet waren maar de winst van de eerste twee sets gaf ons veel vertrouwen. Het publiek moedigde ons geweldig aan waardoor we bleven vechten. De derde set begonnen we iets slordig. We lieten Fellini te veel volleyballen waardoor bij ons onrust ontstond. Een time-out kwam op het goede moment, want we wisten dit om te keren. Door snel en goed spel van onze kant bleven we op voorsprong en konden we Fellini onder druk zetten. Er werd slim gespeeld; de gaatjes werden opgezocht bij onze tegenstander. Deze set wonnen we met 25-20.

Yes! We waren zeker van winst!! Toch wouden we natuurlijk de laatste set ook pakken. Helaas ging deze set minder goed dan de andere drie sets. Uit de aanval van onze kant werd niet gescoord; Fellini kwam aan het volleyballen. De pass kwam slordig tot niet bij de spelverdeelster, de servedruk was weg, kortom het liep niet. We konden deze set niet in winst omzetten; de set werd verloren met 19-25.

Al met al waren we wel erg blij dat we deze belangrijke wedstrijd met 3-1 hadden gewonnen. We willen het publiek heel erg bedanken voor het goede aanmoedigen!