Vandaag, 18 november hadden we een wedstrijd tegen Havoc DS 5 om 19:00 thuis. We moesten tegen Havoc die 2e stonden dus het was een spannende wedstrijd. We wouden deze natuurlijk graag winnen zodat we 1e bleven staan.

De 1e set begonnen we redelijk goed , we wisten dan wel dat het een spannende wedstrijd zou worden maar we wouden er alles aan doen om te winnen van de nummer 2. De spelverdeler Anouk was vandaag ook erg goed waardoor we een goede aanval hadden. We wonnen uiteindelijk deze set dan ook met 25-19.

De 2e set was het erg spannend want we gingen steeds gelijk op met de punten. Ook gingen we voor elke bal , we wouden natuurlijk ook deze set winnen. Heidi kwam er dan ook nog aan met een goede service waardoor we op een voorsprong kwamen. Deze set wonnen we dan ook met 25-20.

De 3e set begonnen we matig, we kwamen al gelijk op een achterstand. Gelukkig  kwam Tess  aan de service en maakte  dan ook veel punten waardoor we weer gelijk kwamen te staan. De set wonnen we gelukkig nog met 25-23

We hadden al winst maar het zou mooi zijn als we ook de 4e set nog zouden winnen.

De 4e set kwam ijmke erin. Ijmke deed voor de 1e keer weer mee met een volleybalwedstrijd. Ze kwam goed in het spel en speelde goed de ballen. Het was nog heel erg spannend want het stond 24-23 maar uiteindelijk won Havoc toch de 4e set.

Het werd uiteindelijk 3-1 winst voor Kadoeng!